Om os

 

Fra vores beskedne begyndelse som Fredericia Stolefabrik har vi fortsat bygget på vores møbelekspertise og det håndværk, som vi kalder design.


 
Besøg vores showrooms


I vores showroom kan besøgende opleve hele vores brand-univers, fra klassiske designikoner gennemsyret af historier helt tilbage til vores grundlæggelse i 1911 til nyt, moderne design.

Læs mere
 
Historie


Fredericia er en familiejet virksomhed, som blev grundlagt i 1911. Vores historie er dybt forankret i udviklingen af skandinavisk møbeldesign og produktion.

Læs mere

Jobs


Vi værdsætter passionerede, præstationsorienterede medarbejdere, der ønsker at bidrage til Fredericias fortsatte udvikling og vækst på det globale marked. Ligesom vores design er ærligt og uhøjtideligt, handler vores kultur også om at være autentisk i alt, hvad vi siger og gør.

Læs mere
Autentisk originaler


Vores virke bygger på enkle principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, med fokus på funktionalitet og en nedarvet forståelse for detaljernes betydning. Vi er stolte af vores tætte samarbejde med en udvalgt kreds af designere, der kendetegnes ved deres udsædvanligt høje designintegritet.

Læs mere
Persondatapolitik


Fredericia Furniture A/S er underlagt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning. I medfør heraf er Fredericia datansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på https://www.fredericia.com.


Læs mere 

Inspiration i din indbakke

 

  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på vores nyeste produkter, historier, invitationer til events og meget, meget mere.


By subscribing, you accept our Privacy policy